Clinica NICE - Logo

Raluca Crișan

Psihiatru

Psihiatru Raluca Crișan

Despre Raluca Crișan

Psihiatrul Raluca Crișan este specialistul prietenos și abordabil care tratează oamenii cu multă compasiune. În prezența ei oamenii se simt confortabil, se pot deschide fără teamă pentru că sunt primiți și ascultați cu empatie și interes.
Ea crede că diversitatea aduce lumii culoare și este susținătoarea drepturilor minorităților.

De asemenea este pasionată de reducerea stigmei asociate afecțiunilor psihice, educând pacienții și familiile acestora că problemele mintale sunt la fel de importante și reale ca diabetul sau bolile cardiovasculare.

Fiecare consultație este urmată de un plan de tratament unic, care ia în considerare istoricul medical, afecțiunile asociate și contextul socio-profesional.

Dr. Crișan explică care sunt pașii acestui plan, iar în ceea ce privește tratamentul se asigură că rolul acestuia este bine înțeles, alături de beneficiile și efectele mai puțin dorite ale medicamentelor. Pune accent și pe nevoia psihoterapiei care completează tratamentul.

Domenii de expertiză

Dr. Crișan oferă evaluări și tratament pentru multiple afecțiuni, inclusiv depresie, anxietate, ADHD, tulburare obsesiv-compulsivă, PTSD. Are, de asemenea expertiză în psihofarmacologie.

Experiență și pregătire

Dr. Raluca Crișan a absolvit Facultatea de Medicina în Brașov, a terminat rezidențiatul în Spitalul de Psihiatrie din București și are o experiență de 10 ani în psihiatrie.
Este membru al Colegiului medicilor din București din 2012.

Programări flexibile, tratament imediat.