Despre Clinica NICE

Clinica NICE a fost fondată de psihiatrii Alexandru Bondar și Raluca Crișan. În anul 2012 am pus bazele site-ului psihiatrice.ro, care oferă de 10 ani cel mai complex test de auto-screening din sfera psihiatriei. Psihiatrice.ro este acum Clinica Nice.

Clinica NICE oferă un act medical accesibil și confortabil prin intermediul consultațiilor psihiatrice și al psihoterapiei online.

Misiunea Clinicii NICE este aceea de a ajuta cu adevărat oamenii, îmbunătățindu-le calitatea vieții, prin cele mai bune soluții medicale actuale.

La Clinica NICE credem în

N

Onestitate și integritate

Clinica NICE tratează cu responsabilitate problemele fiecărui pacient. Respectul, răbdarea și echilibrul sunt importante în activitatea noastră şi le considerăm esențiale atunci când lucrăm cu oamenii și în folosul acestora.

Ne propunem să fim obiectivi atât în ceea ce privește stabilirea unui eventual diagnostic, cât și în evaluarea eficienței terapiei recomandate.

Prin urmare, folosim criterii de diagnostic pentru fiecare caz în parte.

N

Profesionalism responsabil

Suntem specialiști cu experiență care își practică meseria cu responsabilitate și implicare.

Ne place să fim mereu la curent cu noutățile științifice din psihiatrie, mânați pe de o parte de pasiunea pentru meseria pe care ne-am ales-o, iar pe de altă parte, de dorința de a oferi clienților noștri soluțiile terapeutice cele mai bune.

Tratamentele noastre au succes, 85 la sută dintre pacienții noștri simțindu-se mai bine.

N

Centrare pe nevoile tale

Suntem convinși că cel mai bun aliat în tratarea unui dezechilibru psihic este tocmai persoana care suferă. De aceea, ne tratăm cu atenție clienții și încercăm să înțelegem ce se întâmplă cu adevărat cu aceștia.

Știm că relația cu medicul psihiatrul sau psihologul este diferită de cea cu un medic de altă specialitate. Prin urmare, abordarea noastră se axează pe deschidere completă faţă de client, pe sinceritate şi respect. Considerăm că fiecare pacient este unic, de aceea oferim soluții individualizate.

Echipa Nice

Peste 85% dintre pacienții noștri se simt mai bine

Programări flexibile, tratament imediat.