Clinica NICE - Logo

Anca Bloţ

Psiholog clinician și psihoterapeut

Psihiatru Raluca Crișan

Despre Anca Bloţ

În domeniul atât de vast și frumos al psihologiei, am ales să mă formez în evaluarea și intervențiile psihoterapeutice la adulți. Evaluarea psihologică este utilă în situațiile în care este necesară stabilirea unui diagnostic, oferind informații suplimentare în acest sens. În practica mea, o utilizez atunci când este necesar, și în demersul terapeutic, pentru a înțelege mai bine structura de personalitate și diferitele probleme cu care se poate confrunta cineva, elemente care ghidează apoi demersul terapeutic.

Am experiență în evaluarea emoțională și cognitivă a adultului, cu accent pe evaluarea ADHD. Formarea în hipnoză clinică și psihoterapie ericksoniană îmi permite să abordez terapeutic tulburările afective, de somn, alimentație și gestionarea durerii. La acestea se adaugă intervenții în tulburările de personalitate, abilități dobândite în urma formării în terapia schemelor cognitive. Atunci când cineva se confruntă cu dificultăți în diferite arii ale vieții, pot ajuta persoana să regăsească propriile resurse și să-și schimbe perspectiva asupra obstacolelor și eventualelor trăsături dezadaptative.

Domenii de expertiză

Evaluarea și psihoterapia adultului cu:
• ADHD
• Tulburări de anxietate
• Depresie
• Tulburări de somn
• Managementul durerii
• Tulburări de personalitate

Studii și specializări

Master în Psihologie Clinică-Evaluare și Intervenție Terapeutică, Universitatea din București
Formare de bază în hipnoză clinică, relaxare și psihoterapie ericksoniană, Asociația Română de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană
Formare complementară în terapia schemelor cognitive, Institutul Român de Schema Therapy

Programări flexibile, tratament imediat.