Clinica NICE - Logo

Andreea Popescu

Psihiatru

Psihiatru Raluca Crișan

Despre Andreea Popescu

Dr. Andreea Popescu este un medic empatic care se bazează pe răbdarea de a asculta pacienții, dar mai ales pe dorința ca împreună cu aceștia să găsească cauza disconfortului care i-a îndemnat să se prezinte în cabinetul dumneaei. A ales psihiatria ca specialitate medicală pentru a înțelege mintea umană. În cadrul consultației pacienții pot găsi nu doar un medic capabil să diagnosticheze și să trateze multiple tulburări psihice, dar și o persoană cu care să elaboreze noi tehnici de rezolvare a conflictelor care au dus pacientul în acea situație. Se bazează de asemenea pe o colaborare multidisciplinară alături de psiholog și medicul generalist pentru elaborarea unui plan de tratament atât al afecțiunilor psihice, căt si fizice și emoționale.

Domenii de expertiză

Dr. Popescu oferă evaluări și tratament pentru multiple afecțiuni psihice, precum și pacienților cu afecțiuni somatice, acute sau cornice, care prezintă ca manifestare secundară disconfortul psihic.

Experiență și pregătire

Absolventă a facultății de medicina UMF “Carol Davila” din București, a început pregătirea în rezidențiat în cadrul spitalului ,,Al. Obregia”. Cu o experiență practica din anul 2015, Dr. Popescu manifestă interes atât pentru patologia de spital cât și pentru cea de ambulatoriu. A urmat numeroase cursuri de pregătire, printre care Psihologie Judiciară, în cadrul Facultății de Psihologie din București.

Programări flexibile, tratament imediat.