Clinica NICE - Logo

Iulia Stoian

Psihoterapeut

Psihiatru Raluca Crișan

Despre Iulia Stoian

Drumul meu în lucrul cu oamenii a început în primul an de facultate. Lucram atunci cu copii cu autism și cu familiile acestora. Am descoperit atunci că există resurse și potențial în fiecare persoană, chiar și atunci când pare că nu se poate face aproape nimic.

De-a lungul timpului am avut diverse proiecte: „Cabinetul mobil de psihologie” – am mers în diferite orașe și sate din România pentru a coordona programele de terapie pentru copiii cu autism; primul grup de suport pentru terapeuți care lucrează cu persoane cu autism;

 

‘’Psychegrafia’’- atelier de terapie prin scris; înființarea unui ONG ce avea ca scop promovarea psihoterapiei și facilitarea accesului la acest serviciu; colaborări cu diverse ONG-uri și organizații de stat; primul grup de suport pentru adulți cu ADHD.

În tot acest timp m-am ghidat după câteva principii pe care le consider esențiale în această meserie: respectul față de oameni, empatia, personalizarea modului de lucru și grija pentru propria dezvoltare personală si profesională.

Programări flexibile, tratament imediat.