Clinica NICE - Logo

Carmen Niculae

Psihiatru

Psihiatru Raluca Crișan

Despre Carmen Niculae

Dr. Carmen Niculae este un medic psihiatru implicat și focusat pe ameliorarea simptomatologiei pacienților ce îi trec pragul. Medicul specialist realizează o evaluare completă a simptomatologiei pacientului și oferă tratamente adaptate nevoilor individuale.

Tratamentul medicamentos este prescris după diagnosticarea corectă a suferinței psihice și comunicarea efectelor adverse ale acestuia. Totodată medicul psihiatru comunică durata estimativă a tratamentului, dar și prognosticul afecțiunii.

De asemenea, dr. Carmen Niculae consiliază pacienții săi pe tot parcursul tratamentului.

Dr. Carmen Niculae lucrează cu plăcere cu pacienții tineri cu care comunică cu ușurință. Este deschisă la opțiuni terapeutice noi, cum ar fi suplimentele nutritive, pe care încearcă să le integreze în planul de tratament, urmărind în același timp obținerea unei remisiuni de calitate.

Domenii de expertiză

Dr. Carmen Niculae oferă evaluări și tratament pentru multiple afecțiuni psihice, precum depresia, tulburări de anxietate, tulburări de alimentație, ADHD, tulburare obsesiv-compulsivă, PTSD, tulburări de somn, , tulburări psihotice și tulburarea afectivă bipolară.

 

Experiență și pregătire

Dr. Carmen Niculae a fost medic rezident în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia, iar in anul 2022 a devenit medic specialist psihiatru. Pe parcursul rezidențiatului, Dr. Carmen Niculae s-a implicat în elaborarea a numeroase lucrări prezentate la manifestări științifice naționale, cât și internaționale.

Programări flexibile, tratament imediat.