Clinica NICE - Logo

Mihaela Gheorghiaș

Psihiatru

Psihiatru Mihaela Gheorghiaș

Despre Mihaela Gheorghiaș

Psihiatrul Mihaela Gheorghias este prezent și implicat. Ceea ce a animat-o de la începutul formarii sale în psihiatrie a fost lupta împotriva izolării și sentimentului de solitudine al celor care trec prin perioade de boli sau de suferințe psihice. Dr. Mihaela Gheorghias și-a dorit să acompaniez pacienții care suferă de tulburări psihotice sau tulburare bipolara în înțelegerea, acceptarea, tratarea bolii și limitarea impactului negativ al acesteia. De-a lungul timpului s-a implicat, de asemenea, în acompanierea persoanelor cu suferință psihică reactiva care se poate manifesta în diverse forme (anxietatea și depresia fiind comune) în înțelegerea surselor care întrețin simptomele (experiențe de viață, relații interpersonale, trăsături de personalitate) și găsirea soluțiilor pentru prevenirea simptomelor pe termen lung.

Experiența de lucru în diferitele sisteme medicale ca Franța, Belgia și România îi permite să aiba o viziune globală a contextului socio-cultural în formarea și tratarea unor simptome psihice.

Experiență și pregătire

Pregătirea în psihiatrie a avut loc la Spitalul Universitar de Psihiatrie din București, după care Dr. Mihaela Gheorgias a profesat timp de șase ani in Franta si Belgia, atât în spital cât și în ambulatoriu.

Formarea de bază, psihofarmacologia, a fost completată cu o inițiere în psihoterapie, ceea ce ajută la înțelegerea rolului construcției psihice și al experiențelor de viață ale fiecărei persoane în apariția simptomelor, cu o abordare psihoterapeutică în completarea tratamentului farmacologic.

In prezent dr. Mihaela Gheorghiaş, medic primar psihiatru, lucreză în clinici medicale și de psihoterapie din București.

Programări flexibile, tratament imediat.